Nyheder

Tillykke med din optagelse – hvad nu med boligen?

27-07-2017
Stort tillykke til de nye studerende! Her følger lidt praktisk info om din boligsøgning.
Når du laver en ansøgning på Studiebolig-Odense vil du få tilsendt en mail med din gruppestatus. Under ’information’ vil du kunne finde yderligere information om vores prioriteringssystem – dette er vigtigt at læse omhyggeligt! Vi anbefaler, at nye studerende søger alt og tilpasser deres ansøgning til gruppe C, da man på den måde vil få boligtilbud hurtigere. Det er desværre ikke muligt for os at oplyse om ventetiden, men vi forventer, at alle i gruppe C får tilbud i løbet af efteråret. Til jer, som allerede har en ansøgning, vil i den 02/08-2017 modtage en mail om jeres gruppestatus.
Skulle man stå i den situation, hvor man er i gruppe C, men endnu ikke har fået en bolig fra d. 01/09-2017, tilbyder Odense Kommune en tag-over-hovedet garanti (T-O-H), som betyder, at man kan få tilbudt en midlertidig bolig, indtil man får tilbudt noget mere permanent. Dette kan man også læse mere om under ’information’.
Specifikke ansøgninger kan forvente en ventetid på 6-12 måneder som minimum afhængigt af hvad der søges.

Pifftt – nye boliger til unge studerende

23-05-2017
Er du studerende har Civica meget snart 130 nye studieboliger klar i Odense!
 
Vi bygger på Odense havn. Her er der masser af masser af lys, luft og udsigt over havnen - og det nye havnebad. Til september kan de første flytte ind - lige før studiestart.
 
”Allerede under Odense Havnekulturfestival den 26.-28. maj 2017 inviterer vi indenfor i tre forskellige boliger. Der er indgang fra Finlandgade og et par af boligerne er flot indrettet i samarbejde med IKEA. Så kan alle de unge mennesker bedre forestille sig, hvordan studiebolig-livet kan blive, siger Civicas kundechef Ib Andersen.
 
Interesseret? Kig efter Civica-flagene og kom med indenfor fredag den 26. maj kl. 16.00-19.00, lørdag den 27. maj kl. 11.00-16.00 og søndag den 28. maj kl. 13.00-16.00.
 
De 130 boliger står klar til 1. september 2017. Du får eget køkken, bad og toilet med vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler). Der er gjort en hel del ud af fællesarealerne - både ude og inde.
 
Det er arkitekterne fra C.F. Møller, der står bag byggeriets flotte arkitektur.

Skrive dig op til en bolig her på siden under "søg bolig" --> "Afdelingens navn" skriv "stenfiskerkajen". Du kan herefter tiltøje den/de boligtyper du er interesseret i.
 
.