Nyheder

Status på gruppe C

17-08-2018
Der er lukket for opprioritering til gruppe C.

Du kan dog stadig blive opprioriteret til gruppe C hvis du kan dokumentere, at du har fået svar om optag på dit studie efter fristen d. 8. august. Du skal søge alt, samt kontakte os senest en uge efter du har fået svar om optag – ellers mister du retten til gruppe C. Husk at medsende dokumentation.

Vi kan desværre ikke sige noget om din plads på ventelisten eller præcis hvornår du kan forvente at modtage tilbud. Men alle gruppe C ansøgere vil få tilbud om bolig i løbet af efteråret.

TOH garantien: Hvis din ansøgning ligger i gruppe C og du er berettiget til TOH garantien, så kan du gøre anmode om at gøre brug af garantien fra d. 24. august. Fra denne dato skal du sende os en mail med dit ansøger nummer og dokumentation på, at du er optaget på et nyt studie med start her til efteråret. Vi vil sende din anmodning til Odense Kommune, som derefter vil kontakte dig.

Bemærk, at du ikke behøver gøre brug af TOH garantien for at være i gruppe C. TOH er et tilbud fra Kommunen, og det er helt op til dig hvorvidt du ønsker at gøre brug af den.