Nyheder

Nye, moderne ungdomsboliger i Gartnerbyen – Ledige pr. 1. august 2020

20-04-2020
FAB introducerer nye, moderne ungdomsboliger, i deres nyeste boligforening, Gartnerbyen. Boligerne er centralt placeret i Odense med kort afstand til indkøb, kulturfaciliteter og offentlig trafik. Fra 2021 vil Odenses nye letbane køre lige uden for døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.

Boligerne er indrettet med lækker stue med udgang til en stor altan, hvor det er muligt at indrette uderum. Der er lækre køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til at have egen vaskemaskine. Det er boliger, hvor det er muligt at indrette et hjem, som opfylder ens behov.

Gartnerbyen er nabo til AB Odenses ungdomsboliger. I fællesskab etableres der fællesarealer med mulighed for fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der fælles faciliteter som f.eks, fællesvaskeri.

Huslejen er på 4.065,00 kr. pr. mdr., men i 2020 vil du få 160 kr. i rabat grundet byggeplads gener. Du kan læse mere her https://fabbo.dk/gartnerbyen_i_nybyggeri/.

Ledige boliger nu

30-03-2020

De boliger, der er sat på som ledige boliger, er ledige nu. Dvs. hvis du først er interesseret i at flytte ind til sommer, behøves du ikke ansøge, da det i så fald ikke vil være relevant. Kontakt os derfor kun, hvis du har mulighed for at flytte ind snarest muligt.

Det er kun muligt at se de ledige boliger, når man er logget på fra en computer eller mac.

Kommende studerende til efterårssemesteret 2020

28-02-2020
I behøves ikke tilpasse jeres ansøgning til gruppe C før gruppen åbner den 1. juni 2020. På nuværende tidspunkt er ventetiden ved ’søg alt’ kort, og I kan derfor risikere at få tilbudt en bolig, I endnu ikke kan flytte ind i, da I ikke er studerende. Man må flytte ind 3 mdr. før man starter sit studie.

Vi anbefaler derfor dem, der ønsker at søge specifikke boliger, at søge med indflytning d. 1. juni eller 1. juli 2020 og at ønske tilbud fra den 1. marts 2020. På den måde vil jeres muligheder for at få en af de specifikke boliger, I søger, være gode. Det afhænger dog af hvilke og hvor mange boliger, I søger. Vi kan desværre ikke sige noget mere specifikt om jeres muligheder.

I er selvfølgelig velkomne til at tilpasse jeres ansøgning til gruppe C allerede nu, men så er det vigtigt, I er opmærksomme på hvornår I ønsker indflytning fra, da I hurtigt kan begynde at modtage tilbud.

Flyt ind i februar 2020

04-11-2019
Til februar er det måske dig, der flytter ind i Civicas nye studieboligafdeling Kragsbjergløkke. 86 boliger, der alle er med ét rum, eget køkken og et fint badeværelse.
De to fællesrum indeholder køkken og opholdsrum. Vi håber på den måde, at beboerne får lyst til at dyrke fællesskabet og interesser for madlavning, spil osv.
Fra Kragsbjergløkke er der bare 1,7 km eller 6 minutter på cykel – så står du foran Odense Rådhus.
 
Såfremt du har spørgsmål til boligerne eller opskrivning, er du velkommen til at kontakte Civica på tlf.: 63 133 133 eller på mail: civica@civica.dk
 
Der vil være åbent hus d. 19/11-2019 og 21/11-2019, begge dage kl. 15-18. Her vil der være mulighed for at se én lejlighed.

Væsentligt færre ansøgere på www.studiebolig-odense.dk i 2019

30-07-2019
I 2019 er der væsentligt færre, der søger en studiebolig end i de tre foregående år, som der ses af grafen herunder. Vi forventer på denne baggrund, at der er kortere ventetid på at få en bolig. Vi kan for nuværende ikke sige noget om, hvor meget kortere ventetid, da det helt afhænger af, hvad en ansøger har af præferencer for den kommende bolig.

(for at se grafen som pdf, klik på billedet)

FAB tilbyder tidsbegrænsede boliger i Odense

18-07-2019
Står du og mangler en bolig i Odense kan Fyns Almennyttige Boligselskab hjælpe.
 
Vi har i øjeblikket mange tidsbegrænset boliger i Fyrreparken og Højstrupparken.

Er I 4 studerende, som kunne tænke jer, at bo sammen i en 4 rums bolig med fælles bad og køkken, men med egen lås på værelsesdøren – så har I muligheden nu. Vi har 1 lejemål i Birkeparken, som er indflytningsklar nu – bemærk lejligheden er møbleret.
 
Du kan se yderligere i https://fabbo.dk/tidsbegraenset_udlejning/
 
Ring for at høre mere om dine muligheder – vi sidder klar til at hjælpe hele sommeren:  mandag – torsdag fra kl. 09.00 – 14.00 på telefon 6312 5600
Eller send en mail til kundeservice@fabbo.dk