Nyheder

Tillykke med din optagelse – hvad nu med boligen?

28-07-2020
Stort tillykke til de nye studerende! Her følger lidt praktisk info om din boligsøgning.
Når du laver en ansøgning på Studiebolig-Odense vil du få tilsendt en mail med din gruppestatus. Under ’Information’ vil du kunne finde yderligere information om vores prioriteringssystem – dette er vigtigt at læse omhyggeligt! Vi anbefaler, at nye studerende søger alt og tilpasser deres ansøgning til gruppe C, da man på den måde vil få boligtilbud hurtigere. Det er desværre ikke muligt for os at oplyse om ventetiden, men vi forventer, at alle i gruppe C får tilbud i løbet af august til oktober. Til jer, som allerede har en ansøgning, vil i den 01/08-2020 modtage en mail om jeres gruppestatus.
Skulle man stå i den situation, hvor man er i gruppe C, men endnu ikke har fået en bolig fra d. 01/09-2020, tilbyder Odense Kommune en tag-over-hovedet garanti (T-O-H), som betyder, at man kan få tilbudt en midlertidig opholdssted, indtil man får tilbudt noget mere permanent. Dette kan man også læse mere om under ’Information’.
Specifikke ansøgninger kan forvente en ventetid på 3-12 måneder som minimum afhængigt af hvad der søges.

Nye, moderne ungdomsboliger i Gartnerbyen – Ledige pr. 1. august 2020

20-04-2020
FAB introducerer nye, moderne ungdomsboliger, i deres nyeste boligforening, Gartnerbyen. Boligerne er centralt placeret i Odense med kort afstand til indkøb, kulturfaciliteter og offentlig trafik. Fra 2021 vil Odenses nye letbane køre lige uden for døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.

Boligerne er indrettet med lækker stue med udgang til en stor altan, hvor det er muligt at indrette uderum. Der er lækre køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til at have egen vaskemaskine. Det er boliger, hvor det er muligt at indrette et hjem, som opfylder ens behov.

Gartnerbyen er nabo til AB Odenses ungdomsboliger. I fællesskab etableres der fællesarealer med mulighed for fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der fælles faciliteter som f.eks, fællesvaskeri.

Huslejen er på 4.065,00 kr. pr. mdr., men i 2020 vil du få 160 kr. i rabat grundet byggeplads gener. Du kan læse mere her https://fabbo.dk/gartnerbyen_i_nybyggeri/.

Ledige boliger nu

30-03-2020

De boliger, der er sat på som ledige boliger, er ledige nu. Dvs. hvis du først er interesseret i at flytte ind til sommer, behøves du ikke ansøge, da det i så fald ikke vil være relevant. Kontakt os derfor kun, hvis du har mulighed for at flytte ind snarest muligt.

Det er kun muligt at se de ledige boliger, når man er logget på fra en computer eller mac.

Kommende studerende til efterårssemesteret 2020

28-02-2020
I behøves ikke tilpasse jeres ansøgning til gruppe C før gruppen åbner den 1. juni 2020. På nuværende tidspunkt er ventetiden ved ’søg alt’ kort, og I kan derfor risikere at få tilbudt en bolig, I endnu ikke kan flytte ind i, da I ikke er studerende. Man må flytte ind 3 mdr. før man starter sit studie.

Vi anbefaler derfor dem, der ønsker at søge specifikke boliger, at søge med indflytning d. 1. juni eller 1. juli 2020 og at ønske tilbud fra den 1. marts 2020. På den måde vil jeres muligheder for at få en af de specifikke boliger, I søger, være gode. Det afhænger dog af hvilke og hvor mange boliger, I søger. Vi kan desværre ikke sige noget mere specifikt om jeres muligheder.

I er selvfølgelig velkomne til at tilpasse jeres ansøgning til gruppe C allerede nu, men så er det vigtigt, I er opmærksomme på hvornår I ønsker indflytning fra, da I hurtigt kan begynde at modtage tilbud.

Flyt ind i februar 2020

04-11-2019
Til februar er det måske dig, der flytter ind i Civicas nye studieboligafdeling Kragsbjergløkke. 86 boliger, der alle er med ét rum, eget køkken og et fint badeværelse.
De to fællesrum indeholder køkken og opholdsrum. Vi håber på den måde, at beboerne får lyst til at dyrke fællesskabet og interesser for madlavning, spil osv.
Fra Kragsbjergløkke er der bare 1,7 km eller 6 minutter på cykel – så står du foran Odense Rådhus.
 
Såfremt du har spørgsmål til boligerne eller opskrivning, er du velkommen til at kontakte Civica på tlf.: 63 133 133 eller på mail: civica@civica.dk
 
Der vil være åbent hus d. 19/11-2019 og 21/11-2019, begge dage kl. 15-18. Her vil der være mulighed for at se én lejlighed.