Nyheder

Sådan søger du en studiebolig (åben hus 2021)

27-02-2021
Studiebolig-Odense deltog i Syddansk Universitets første virtuelle åben hus. 

Vi afholdte et oplæg omkring boligsøgning i Odense for studerende, hvor vi viste virtuel fremvisning af studieboliger, og hvordan du opretter en ansøgning. 
Oplægget blev streamet, hvilket du kan gense på vores Youtubekanal via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=-lwMa7tYdso 

Oplægget er afholdt i forbindelsen med Syddansk Universitets online åben hus, men oplægget gør sig gældende for alle studerende, der ønsker at søge studiebolig i Odense. 

Har du fået besked om optagelse senere end d. 28. juli?

12-08-2020
Hvis du har fået besked om optagelse senere end d. 28. juli, så har du stadig mulighed for at komme i gruppe C. 

For at kunne gøre brug af denne service, skal du have sat hak i 'søg alt' på hjemmesiden og sende dokumentation om sent optage, hvor dato for modtagelsen er angivet. Du skal sende denne dokumentation til info@studiebolig-odense.dk. Husk at oplyse ansøgningsnummer!

Du kan læse mere om gruppe C og Tag-Over-Hovedet garantien inde under menupunktet 'informationer'. 

Nye, moderne ungdomsboliger i Gartnerbyen – Ledige pr. 1. august 2020

20-04-2020
FAB introducerer nye, moderne ungdomsboliger, i deres nyeste boligforening, Gartnerbyen. Boligerne er centralt placeret i Odense med kort afstand til indkøb, kulturfaciliteter og offentlig trafik. Fra 2021 vil Odenses nye letbane køre lige uden for døren med forbindelse til flere af byens uddannelsesinstitutioner.

Boligerne er indrettet med lækker stue med udgang til en stor altan, hvor det er muligt at indrette uderum. Der er lækre køkkenfaciliteter og badeværelse med plads til at have egen vaskemaskine. Det er boliger, hvor det er muligt at indrette et hjem, som opfylder ens behov.

Gartnerbyen er nabo til AB Odenses ungdomsboliger. I fællesskab etableres der fællesarealer med mulighed for fællesspisning, fredagsbar og et godt studiemiljø. Derudover er der fælles faciliteter som f.eks, fællesvaskeri.

Huslejen er på 4.065,00 kr. pr. mdr., men i 2020 vil du få 160 kr. i rabat grundet byggeplads gener. Du kan læse mere her https://fabbo.dk/gartnerbyen_i_nybyggeri/.